رشته شبکه و نرم افزار رایانه پایه دهم - یازدهم - دوازدهم هنرستان شهید چمران ملارد

این وبلاگ صرفا جهت آموزش مجازی دروس رشته شبکه و نرم افزار رایانه پایه دهم - یازدهم - دوازدهم هنرستان شهید چمران ملارد راه اندازی شده است و استفاده از آن برای عموم آزاد است . /

رشته شبکه و نرم افزار رایانه پایه دهم - یازدهم - دوازدهم هنرستان شهید چمران ملارد

این وبلاگ صرفا جهت آموزش مجازی دروس رشته شبکه و نرم افزار رایانه پایه دهم - یازدهم - دوازدهم هنرستان شهید چمران ملارد راه اندازی شده است و استفاده از آن برای عموم آزاد است . /

راهکار ارزشیابی و حضور غیاب (پست موقت)

نکته مهم برای فعالیت هنرجویان محترم در وبلاگ آموزشی رشته شبکه و نرم افزار هنرستان شهید چمران

درود

هنرجویان محترم توجه بفرمایید:

بعد از مطالعه هر پست آموزشی با ذکر نام و نام خانوادگی و پایه خودتون برداشت خودتون رو از مطلب آموزشی در قالب نظر(Comment) درج کنید. و در همون کامنت اگر سوالی یا اشکالی به نظرتون میرسه بنوسید تا قابل استفاده برای سایر هنرجوها هم باشه.

 این نظرات شما معیار حضور غیاب و ارزشیابی مستمر شما می باشد، لذا سعی کنید حتما هر پستی  رو که مطالعه کردید بجز تمرین ها و فعالیت عملی درخواست شده،

در قسمت نظرات همون پست متنی براش بنویسید و به فرستادن ایموجی و لایک و غیره بسنده نکنید تا انشاالله برای نمره دهی و ارزشیابی مستمرتون اساتید با استناد با فعالیت های شما عمل کنند تا روند ارزشیابی دقیقتر و منصفانه تر انجام بپذیره

موفق و سلامت باشید.

نظرات 8 + ارسال نظر
میلاد خسروبیگی شنبه 30 فروردین 1399 ساعت 00:54

من با نظر شمسی موافق هستم بچه ها لطمه زیادی در این دوران میخورند

سلام، با همکاری بچه ها و هنرآموزا انشاالله لطمه نمیخورن
خوشبختانه رشته کامپیوتر بسیاری از مباحثش رو میشه از راه دور تدریس کرد و علاوه بر صرفه جویی در هزینه و زمان تمرکز بیشتری هنراموز و هنرجو برای یادهی و یادگیری دارند

حمیدرضاربیع پور چهارشنبه 27 فروردین 1399 ساعت 23:13

من با نظر آقای شمسی موافقم ولی اگر بقیه بچه ها پیگیر نباشند یا راهی برای آنها پیدا نشود روی آینده بچه ها خیلی تاثیر بدی میگذارد

به هم اطلاع رسانی کنید و پیگیر باشید

امیرحسین میرزانژاد چهارشنبه 27 فروردین 1399 ساعت 12:14

نحوه به کار بستن در سایت:



۱:یک حساب گوگل بسازید
۲ : به سایت www.feedburner.com بروید .

۳ : با آدرس جیمیل و پسورد خود وارد سایت بشید . در این صورت وارد صفحه ای مثل صفحه زیر میشوید . در قسمتی که با رنگ قرمز مشخص کردم آدرس فید اورجینال وبلاگتون رو وارد کنید . پس از وارد کردن آدرس فید اورجینال ، چنانکه شما یک پادکستر هستید و آدرسی که وارد کرده اید آدرس وبگاهی است که در آن به انتشار پادکست می پردازید ، گزینه I am a podcaster را تیک بزنید ؛ در غیر این صورت بدون تیک زدن آن روی گزینه Next کلیک کنید . مثلاً وبلاگ من پادکست نیست و این گزینه را تیک نزدم .


۴ : پس از اینکه Next رو زدید وارد صفحه ای مثل صفحه زیر میشید . در قسمت Feed Title عنوان وبلاگتون را وارد کنید و در بخش Feed Address آدرس جدید فیدتان را مشخص نمائید . توجه کنید عنوان فید به صورت پیشفرض وارد شده . آدرس فید را نیز میتوانید خودتان تغییر بدید . برای مثال من آدرس رو Niceboy زدم و از آدرسی که خودش داده بود خوشم نمیومد . اگر آدرس فوق آزاد باشد فید شما درست میشود . سپس Next را بزنید .


۵ : در صفحه بعدی آدرس فید شما نمایش داده میشود ؛ مثلاً آدرس فید وبلاگ من به صورت زیر نمایش داده شده است :


۶ : پس از زدن Next در نهایت به این صفحه ای که عکسش را گذاشتم میرسید و در این صفحه میتوانید تنظیماتی روی فید خود انجام دهید و از امکانات گوناگون آن استفاده کنید .


۷ : آدرس فید داده شده توسط سایت را در کد زیر به جای عبارت ”آدرس فید شما” وارد کنید و لوگویی که می‌خواهید برای فید از آن استفاده کنید را آپلود کرده و آدرس آن را به جای “آدرس لوگوی فید” وارد کنید . کد را در محل مناسبی در ویرایش قالب وبلاگتون قرار بدید تا لوگوی فید در وبلاگتون نمایش داده بشه .

align=”center”>src=”آدرس لوگوی فید” alt=”" 
style=”vertical-align:middle;border:0″/>[/url]

۸ : اکنون شما یک وبلاگ دارید که لوگوی فید آن هم در وبلاگتون نمایش داده میشه و به این ترتیب خوانندگان وبلاگ شما میتوانند با وارد کردن آدرس فید شما در فید ریدر شما را از طریق فیدخوان نیز پیگیری کنند و به این ترتیب میتوانید از امکانات آن استفاده کنید .

باشد که رستگار شویم....

امیرحسین میرزانژاد چهارشنبه 27 فروردین 1399 ساعت 12:12

راهنمای آسان استفاده از RSS: چرا هنوز RSS یکی از بهترین راه‌های دسترسی به اطلاعات است

www.zoomit.ir

به کمک RSS، خوانندگان سایت بسیار راحت‌تر به آخرین اخبار و اطلاعات منتشر شده دسترسی خواهند داشت. وب‌سایت‌ها نیز می‌توانند با استفاده از RSS محتویات سایت خود را دسته‌بندی کرده و با یک فرمت سریع و استاندارد، تیتر مقالات و اخبار سایت خود را به همراه توضیحات مختصر در دسترس دیگران قرار دهند.

توضیح ساده از RSS

RSS قادر است تمامی محتوای منتشر شده یک وب‌سایت یا وب‌لاگ را به صورت تیتر، نقل قول، خلاصه، متن کامل خبر و... یا ترکیبی از این موارد در اختیار خواننده قرار دهد. بدین منظور لازم است که در فید RSS سایت مورد نظر عضو شوید تا آخرین اخبار و اطلاعات را دریافت کنید. نگران نباشید زیرا عضویت در RSS وب‌سایت‌ها به سادگی یک کلیک است و از RSS غیر از این هم انتظار نمی‌رود.
شما می‌توانید با این تکنولوژی، RSS سایت‌های مورد علاقه خود را در یک برنامه مانند RSS reader ،Feed reader و یا نرم‌افزارهای مشابه دیگر کنار هم چیده و آن‌ها را مدیریت کنید. همچنین قادرید عنوان یا خلاصه آخرین نوشته سایت‌ها را بدون مراجعه به آن‌ها مشاهده کنید و اگر مقاله‌ای نظر شما را جلب کرد در صورت ضرورت و برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت موردنظر مراجعه نمایید. گوگل نیز سرویس محبوب  Google Reader را برای مشاهده RSSها ارایه کرده است که می‌توانید از طریق آن علاوه بر دسته‌بندی و مدیریت RSSها، آن‌ها را لایک کرده و با دوستانتان به اشتراک بگذارید. مرورگرها نیز با اضافه کردن یک افزونه ساده قادر به مدیریت و خواندن RSS ها هستند.

اشتراک دریک خبرمایه ساده‌ است:


معمولا آیکن RSS به طور آشکار در وب‌سایت‌ها وجود دارد. این آیکن معمولا بزرگ و بعضا به رنگ نارنجی رنگ (  و یا  ) است که به خوبی در صفحه وب مشخص می‌شود. برخی وب‌سایت‌ها نیز از یک لینک ساده متنی با نام Subscribe یا RSS یا Feed استفاده می‌کنند.
بر روی آیکن RSS کلیک کرده تا مرورگر شما برای ثبت‌‌نام در خبرمایه و به کمک RSS Reader پیش فرض تنظیم شود.


بعد از آنکه در تعدادی از خبرمایه‌ها ثبت‌نام کردید، لیست آن‌ها در نرم‌افزار Feed Reader شما ظاهر می‌شود. نرم‌افزارهای خبرخوان به طور معمول تمامی فیدهای ثبت شده را برای پیدا کردن خبرهای جدید مرور کرده و آنها را دانلود می‌کند. حالا می‌توانید خبرها را به سادگی مرور کنید.
برای استفاده از Google Readerشما به یک اکانت گوگل یا همان Gmail نیاز خواهید داشت.



برای اضافه کردن آدرس RSS یک سایت در بالا سمت چپ صفحه  Subscription را کلیک نموده و پس از آن آدرس (RSS) سایت مورد نظر خود را وارد می‌کنید. سرویس آنلاین گوگل‌ریدر امکانات جالب و جذابی را در اختیار شما قرار می‌دهد، شما می‌توانید فید‌های خود را از طریق ابزارهای مختلف مشاهده نمایید. مهمترین مزیت Google Reader نسبت به دیگر خبرخوان‌ها در قابلیت همگام سازی RSSها بین ابزارهای مختلف است.

به عنوان مثال من هر روز صبح از طریق آیپد و نرم‌افزار Feed Reader که به Google Reader متصل است برخی از اخبار را مشاهده می‌کنم و یکی دو ساعت بعد از طریق کامپیوتر و مرورگر به گوگل ریدر مراجعه نموده و ادامه اخبار را مطالعه می‌کنم. در طول روز از طریق موبایل نیز مجددا به گوگل ریدر مراجعه نموده و اخبار وب‌سایت‌های مورد نظر خود را دنبال می‌کنم. نکته جالب توجه در این نوع استفاده این است که اخبار در تمام ابزارها همگام می‌شود و تنها اخبار تازه و آنهایی که تا به حال نخوانده‌اید برایتان نمایش داده می‌شوند.

استفاده از RSS یکی از بهترین رو‌ش‌ها برای دریافت اخبار و اطلاعات است

استفاده از RSS شما را قادر می‌سازد تا اخبار سایت‌ یا بلاگ‌های مختلف را بدون باز کردن هر یک از آن‌ها و البته بصورت همزمان دنبال کنید. این بهترین راه برای دسترسی به اطلاعات در زمینه‌های متفاوت و از سایت‌های مختلف با صرف کمترین  زمان است. علاوه بر دسترسی ساده، خواندن اخبار از طریق RSS نیاز به پهنای باند اینترنت کمتری داشته که برای ما کاربران ایرانی حائز اهمیت است.

شما می‌توانید از فیدها برای رصد کردن سایت‌های خرید مورد علاقه خود استفاده کنید تا محصولات جدید یا محصولات از رده خارج را تحت نظر داشته باشید.

از فیدها می‌توانید برای نظارت بر پست‌ یا کامنت‌‌های جدید بهره ببرید.

اگر در جاده هستید تغییر در وضعیت آب و هوا را از این طریق به راحتی متوجه می‌شوید.

فیدها به شما کمک می‌کنند تا از آخرین قیمت سکه و ارز در بازار مطلع شوید.

اگر تصمیم دارید از RSS استفاده کنید یا قبلا از آن‌ها برای دسترسی به اخبار و اطلاعات بهره برده‌اید تجربیات خود را با دیگر کاربران در میان بگذارید.
باشد که رستگار شویم.....

بسیار عالی
نمره تشویقی هم برای شما لحاظ شد.

محمدرضا مهوشی چهارشنبه 27 فروردین 1399 ساعت 10:59

حاضر غایب

محمد امین شمسی سه‌شنبه 26 فروردین 1399 ساعت 14:16 http://chamranmalard.blogsky.com

با سلام من اصلا فکر نمیکنم که بیشتر بچه ها به وبلاگ سر بزنند و پیگیر باشند و من با آقای میرزانژاد موافقم.

سلام، آقای شمسی
این تحقیقی که به آقای میرزانژاد دادم مشکل نوتیفکیشن وبلاگ رو حل میکنه، بچه های رشته شبکه هم توقع ازشون هست که مثل مردم عادی از اینترنت استفاده نکنن، یه اپ یعنی وابستگی کاربر به یک برنامه نویس و یا حداکثر یک شرکت و ... موضوعی رو مطرح کردید که بد نیست کمی مفصل درموردش باهاتون صحبت کنم
تابحال به این فکر کردید چرا کاربرای ایرانی فکر میکنن ایمیل یک تکنولوژی منسوخ شده است اما در سایت آمازون شما باید در ساخت اکانت حتما داری ایمیل باشید؟
در مراجع حقوقی اسناد استخراج شده از یک برنامه کاربردی مثل یک پیام رسان مورد بررسی قرار نمیگیره چرا ؟ چون پیام رسانها از پروتکل عمومی استفاده میکنن اما پروتکل ایمیل یک پروتکل رسمی و استاندارد هست و قابل استناد در مراجع حقوقی
اما آموزش هم باید بر بستر یک پروتکل استاندارد بنا بشه ، عمده اعتراض متخصصان و همکاران ما در ساسر کشور به مسئولین آموزش پرورش هم همین موضوع هست که چرا از بستر LMS استفاده نمیکنن در حالی که چند ساله وزارتخونه پروژه هایی مثل شبکه رشدبا آدرس https://www.roshd.ir/ و همین اواخر سامانه همگام با ادرس http://hamgam.medu.ir/portal/home.php
رو اجرا کرده و از نظر امکانات براحتی میشه ازشون به عنوان یک سامانه آموزشی از راه دور استفاده کرد، چرا اصرار به استفاده پیام رسانها داشتن که خوشبختانه با اعتراض متخصصان مبنی بر حفظ اطلاعات و حریم خصوصی معلمها و دانش اموزان اون بخشنامه رو لغو کردند و اما الان هم شبکه شاد رو جایگزین کردند به عنوان شبکه اجتماعی، ندیده مشخصه هرگز امکانات و پایداری پیام رسانی مثل تلگرام رو نداره و احتمال هم داره بعد از معضل کرونا مثل سایر پروژه ها فراموش بشه، تنها قولی که دادند اینه که حفظ اطلاعات کاربرانش در دست وزارتخانه آموزش پرورش هست،
در مجموع اصل بر استفاده از بستر وب سایت هست و باید همه تکنولوژی ها بر بستر وبسایت پیاده سازی بشه. ....

امیرحسین میرزانژاد دوشنبه 25 فروردین 1399 ساعت 23:22

یک فکری به حال اعلان ها بکنید

امیرحسین میرزانژاد دوشنبه 25 فروردین 1399 ساعت 21:01

سلام.
به جهت اسودگی خاطر و جمع اوری و اطلاعات و اطلاع رسانی همه هنرجوها پیشنهاد میکنم:
یک کانال تلگرام تاسیس کنید تا وقتی در وبلاگ مطلبی درج میشود در کانال اطلاع رسانی کنید تا همه متوجه بشن
چرا که وقتی شما پستی رو توی وبلاگ میزارین هیچ اعلانی برای هنرجو و ارسال نمیشه و هنر جو مجبور هست
در تعداد دفعات متوالی از وبلاگ بازدید کنه تا چک کنه که شما پست جدید گزاشتین یا خیر
باشد که رستگار شویم....

سلام
حجم مطالب وبلاگ زیاده و لازمه هنرجوها روزانه چک کنن ، پیشنهادت برای نوتیفیکشن خوبه منتها در حجم زیاد مطالب و کاربران روش اتوماتیک بهتره مثل استفاده از پنل ارسال پیامک و .. فعلا تولید و ارایه محتوای درسها بیشتر برامون اولویته ، همونطوری که قبلا گفتم رفته رفته سعی میکنیم به استاندارهای آموزشی بروز دنیا نزدیکتر بشیم و این البته نیاز به همکاری داره و هزینه هایی هم داره
آقای میرزانژاد به عنوان اولین تحقیق که نمره به شما میدم در این زمینه میتونی نحوه فعال کردن فید و استفاده از rss در وبلاگ و سایت رو تحقیق کنی و نتیجه تحقیقت رو در اینجا بیاری تا همه استفاده کنن

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.